OM OS

Baggrunden for, at vi – Lotte Møller Sørensen og Vagn Strandgaard – har etableret bloggen, er for at understøtte arbejdet med vores virksomhed og uddannelseskoncept MILIFE

Vagn er uddannet folkeskolelærer og psykolog og har arbejdet som lærer i folkeskolen i en årrække. Lotte er uddannet cand.mag. fra KU. Sammen har de mange års erfaringer i at arbejde med udvikling af menneskers potentiale som proceskonsulenter og facilitatorer.
Vi har udgivet mere end 25 bøger om personlig-, organisatorisk- og ledelsesudvikling. Begge har gennemgået adskillige intensive uddannelses- og træningsprogrammer inden for pædagogik, psykologi og personlig udvikling hos nogle af de førende eksperter fra USA og England, og vi uddanner os stadig løbende.

Vi uddanner lærere, pædagoger, vejledere og ledere til at kunne undervise og facilitere børn og unge fra 4. til 10. klasse samt i diverse ungdomsuddannelser i MILIFE kompetencerne – som en del af de 21. århundredes kompetencer.

 

Vores mission

  • At lære børn og unge at beherske de afgørende personlige og sociale kompetencer, der i det 21. århundrede danner grundlaget for at være velfungerende mennesker med uddannelsesmæssig og faglig succes.
  • At uddanne MILIFE-undervisere der kan være rollemodeller for at udvikle følelsesmæssigt sunde og stærke, fagligt dygtige og fleksible børn og unge.
  • At bidrage til at skabe skoler, der arbejder holistisk med læringsprocesser med afsæt i den nyeste forskning inden for læringsteknologi, neuroscience, neuropædagogik, neuropsykologi og læringsmiljøer.

MILIFE vil påvirke uddannelseskulturen, så vi flytter os

  • fra underviser til facilitator
  • fra undervisning til læring
  • fra klasselokale til læringsmiljø
  • fra traditionel fagopdeling til integrerede projekter

MILIFEbloggen vil bidrage med relevante artikler og vigtige debatemner, der hjælper os til at nå vores mission.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail